Bunny lines

Bunny lines, ook wel neusrimpels genoemd, zijn horizontale rimpels die zich aan beide zijden van de neus vormen wanneer u uw gezicht beweegt, zoals bij het lachen, fronsen of het maken van bepaalde gezichtsuitdrukkingen. Deze lijntjes kunnen uw gezicht een ongewenste uitdrukking geven en uw algehele esthetiek verstoren.
Botox wordt gebruikt om de spieren tijdelijk te ontspannen die verantwoordelijk zijn voor het samentrekken en vormen van bunny lines. Door Botox op strategische punten in te spuiten, kunnen we de spieractiviteit verminderen en de vorming van deze rimpels verminderen. De behandeling met Botox voor bunny lines is snel en vrijwel pijnloos.
Direct na de behandeling kunt u enige lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken op de injectieplaatsen ervaren. Deze bijwerkingen zijn meestal mild en verdwijnen binnen enkele uren tot enkele dagen. U kunt uw dagelijkse activiteiten vrijwel direct na de behandeling hervatten. Het effect van Botox begint meestal binnen enkele dagen tot een week merkbaar te worden en bereikt zijn maximale resultaat na ongeveer twee weken. U zult merken dat de bunny lines verzachten en dat uw gezicht een zachtere en meer evenwichtige uitstraling krijgt, terwijl u nog steeds natuurlijke gezichtsuitdrukkingen kunt maken.
Het effect van Botox voor bunny lines is tijdelijk en duurt meestal tussen de 3-4 maanden. Na verloop van tijd zal de spieractiviteit geleidelijk terugkeren en kunnen de rimpels weer zichtbaar worden. Voor een langdurig glad resultaat dient de behandeling herhaald te worden. Indien de behandeling vaker herhaald wordt, zal het effect langer aanhouden.